DUMAN US-Module V1.5


De vernieuwde DUMAN US-Module.

Dezelfde goede kwaliteit in een kleiner jasje. Ideaal voor auto's met beperkte inbouwruimte, maar tevens voor motoren en scooters.


100% de beste US-Module op de markt!

Geen enkele andere 'US-Module' kan tegen de functies en eigenschappen op van dit topproduct! Niet voor niets de meest gewilde US-Module!

 

- Tevens! -

-  Nu ook te bestellen inclusief afstandsbediening zodat de dagrijverlichting 'on the run' uit en in te schakelen is, wat bekabeling naar binnen aanleggen bespaart voor degene die de module onafhankelijk van de stadslichten willen schakelen!!

 

- NIEUW! -

Om een Ultimate OEM+ uitstraling te verwezenlijken onder de kap zou je zonder twijfel moeten gaan voor de OEM+ SnakeSkin kabelboom.

Met de hand voor jou speciaal in een SnakeSkin gehulde kabelboom beschermt niet alleen de kabelboom, maar geeft ook een hele nette OEM+ uitstraling aan jou wagen onder de motorkap! Deze optie wordt tevens geleverd in een Large DUMANBox in plaats van een Small DUMANBox!

DUMAN US-Module V1.5

De vernieuwde DUMAN US-Module.

Kies uit de drop-down menu hieronder om je module te selecteren die jij wilt!

DUMAN US-Module V1.5

€ 39,95

  • Levertijd: 1-2 dagen1

Specificaties:

-   Beide USA-Lights doven wanneer de knipperlichten bediend worden

-   USA-Lights functie is dimbaar met 1 draai aan de knop! Van 0% (uit) tot 100% helder

-   Geen hitteontwikkeling, geen storingen op het CAN-bus systeem en slechts 1 module benodigd voor beide zijden

-   Geleverd met complete kabelboom, incl. faston-stekkers! 

Informatie DUMAN US-Module V1.5


Wat is een DUMAN US-Module V1.5?

De DUMAN US-Module is een compacte en intelligente apparaatje welke uw auto, motor of scooter een luxe uitstraling geeft door de knipperlichten mee te laten branden wanneer u uw verlichting aan zet. In de volksmond luiden de benamingen als USA-Lights, Running Lights of Dagrijverlichting (DRL).

 

In Amerika is het al jarenlang een standaard en wij hebben de modules in een Europees jasje gestoken; uw knipperlichten blijven branden op de door u ingestelde helderheid en doven aan beide zijden, wanneer er gebruik wordt gemaakt van de richtingaanwijzer.

Waarom DUMAN US-Module V1.5?

Geen 2 losse kastjes, of zogenaamde 'modules' welke niets meer zijn dan weerstandjes of potmeters die door hitteontwikkeling stuk kunnen gaan en bovendien niet af te stellen zijn in helderheid. 

Klanten raden niet voor niets onze modules aan op meetings, Tuning & Styling Centra, Forums en Facebookpagina's! Wij zijn de beste en wij kunnen daarom met 100% zekerheid achter onze producten staan.


Inbouw is net zo simpel als het inpluggen van een USB kabel in je smartphone! =)