DUMAN IQ US-Module V2.0


Een ULTIMATE uitgebreide US-Module voor iedereen, met opties welke alleen de nieuwste auto's bezitten??!

Wat er nu aan zit te komen beste bezoeker: is niet te vergelijken, met geen een enkel ander module op de wereld niet.
Een US-Module bedacht en designed hier in hartje Nederland, Hollands glorie ook wel te noemen, haha!

Functies:
- USA-Lights, oftwel DRL, Runninglights welke in helderheid te stellen zijn dmv 1 simpele draai aan 1 draaiknop,
- Bochtrijverlichting bij gebruik van uw knipperlicht!!!
- Coming Home, Leaving Home verlichting!! Werkt met ALLE soorten centrale deurvergrendeling systemen! (Ook voor auto's zonder CV hebben we nagedacht!)
- Comfort knipperfunctie!! Slechts tikje op uw knipperlicht hendel is voldoende om de knipperlicht 3 maal te laten knipperen!
 - Komt met 2 kabelbomen. Mocht u overstappen van V1.5 naar V2.0, dan hoeft u maar 1 kabelboom te gebruiken. De kabelboom wat meegeleverd is met de V2.0 kunt u dan weer combineren met de US-Module V1.5 zodat het weer een set wordt.
 - De module heeft een uitgang van 2x 25Watt naar de knipperlichten toe (alleen voorzijde), mocht u ook uw achterlichten willen mee aansluiten, dan kunt u gebruik maken van LED verlichting welke per 2 (links voor en achter, rechts voor en achter) samen max 25W zijn. 

 


Geen 2e van te vinden en zeer uniek! 
 

DUMAN IQ US-Module V2.0

Kies uit de drop-down menu hieronder jou gewenste pakket!

DUMAN IQ US-Module V2.0

€ 94,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen1

Informatie DUMAN IQ US-Module V2.0


Wat is een DUMAN IQ US-Module V2.0?

.

"Maar.. Ik ben al in bezit van de V1.5.. :( Moet ik nu alles weer uit en inbouwen?" - zullen nu vele V1.5 bezitters denken, toch? Voor jullie hebben we een zeer geruststellende antwoord: *nee*. Op de zekering omsteken na hoef je je V1.5 kabelboom helemaal niet te wijzigen. De V2.0 en V1.5 delen namelijk beiden 1:1 exact hetzelfde kabelboom voor de knipperlichten, spanning en geschakelde plus. 

De 2.0 krijgt alleen een extra 5-polige stekker tov. de V1.5 er bij. Deze gebruikt u vervolgens om uw mistlampen aan te sluiten op de module, exact op het zelfde manier als dat de knipperlichten onderbroken zijn. Je hebt 1 x ingang en 1x uitgang voor de linker mistlamp en vice versa voor de rechterzijde. Als extra optie hebben we een een triggerdraad toegevoegd welke u kunt aansluiten op uw bestaande centraal deurvergrendeling systeem om de Coming & Leaving home functie te activeren. En als je geen CV hebt, ook geen ramp: voor jou hebben we speciaal nog een feature in geprogrammeerd dat je bij het uitschakelen van je verlichting de Coming home functie automatisch wordt geactiveerd!

Waarom DUMAN US-Module V2.0?

Waarom genoegen nemen met wat je auto je bied, als je zelf je kansen kunt creëren? 

Zou jij niet willen dat jou auto met mistlampen het zelfde kan als 'die ene' Mercedes uit 2010? Vanaf nu kan dat ook!

Scenario:

  • Je bent op een drukke parkeerplaats, het is 's avonds en het is vanzelfsprekend donker. Je ontgrendeld je auto op afstand en dankzij de IQ US-Module V2.0 springen je mistlampen aan welke functioneren als Leaving Home functie.
    Je ziet je pad richting je auto welke voor de gedurende 20 seconden verlicht wordt.
  • Je stapt in je auto en schakelt je verlichting in, hiermee activeert je nu ook de US-Verlichting welke je in helderheid hebt afgesteld.
  • Verderop nader je een kruispunt, maar het zicht is belemmerd. Je bedient je knipperlichthendel en de module ontsteekt de mistlamp aan de zijde die je bedient,
  • Je komt thuis aan, zet je lichten uit en dit keer gaat de Coming Home functie in werking. Mocht de tijdsduur te kort zijn, dan wordt deze nog eens extra verlicht bij het sluiten van je auto! 

"Heb je geen CV, maar wil je toch Coming Home functie?:  Bij uitschakeling van de verlichting activeert je automatisch de Coming Home functie!"

 


Bij het bestellen van de module krijgt u het volgende:

 

-   1 IQ US-Module (V2.0)

-   Een complete simpele kabelboom, welke gelijk is aan de kabelboom v.d. V1.5, (bij upgrade van v1.5 naar v2.0 kunt u deze weer combineren met de v1.5 module)

- Een 5 draad kabelboom met stekker aansluitingen voor uw mistlampen,

 

-  8x Kabelschoentjes zodat je niets hoeft te solderen. Ook is het dan gemakkelijk te verwijderen  om in een ander voertuig te monteren.
-   Geen bubbeltjes enveloppe of dergelijke, een UNIEKE DUMAN LargeBox is waar de DUMAN US-Module mee verzonden wordt!

 


Kortom je bent helemaal klaar, en kunt hem direct inbouwen!

Bestel nu voor 16:00 uur en krijg de module morgen al geleverd!