LED COB C6

Zonder twijfel een PERFECTE plaats vervanger van je ouderwetse halogeen lampen. Tevens ook zonder twijfel even gemakkelijk uit te wisselen met je halogeen  lampen!

Ja dat lees je goed: geen gehannes met zware joekels van Xenon Balasten, geen relays of kabelbomen benodigd of zelfs geen Tjoening-Skilsz. 

Nee, enige wat je nodig hebt is een basis kennis 'Lamp vervangen'. Oude gloeilamp er uit, de compacte C6 LED lamp terug voor in de plaats plaatsen is alles wat nodig is om je lichtbeeld een zware BOOST te geven.

En niet alleen je zicht, maar ook de looks van de elegante kleur van 6000k wat deze LED lamp uitstraalt is een en al Luxe..

LED COB C6 6000K

Kies uit de onderstaande drop-down menu je gewenste fitting

€ 54,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen1


LED COB C6 3000K

Kies uit de onderstaande drop-down menu je gewenste fitting

€ 54,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen1

Los van het feit dat 6000k echt een explosie is van elegantie en luxe, mag de 3000k kleurtemperatuur het opnemen tegen de zicht belemmerende mistbanken, regen en alle overige slechte weersomstandigheden!

Ideaal ook als je van de Retro-look houdt of gewoon je hart bij de FrenchLights ligt, maar ook wilt genieten van de laatste techniek en moderniteit. Een combinatie welke staat op zowel een Luxe BMW 7-Serie, als een Golfje 1, 2, 3 of 4.. 

Bestel gauw je FrenchLights C6 lampen en breek de winter met gemak door! Technische specificaties:
- Stroomverbruik~ 4.5A 12 V

- Bedrijfsspanning DC8V ~ 48 V

- Waterdichte lamp en connectors  IP68

- 6500lm lichtopbrengst (gezamenlijk)
- Bevat in de lamp verwerkte controller & koeling fan

- COB LED Chip x2