Dim-, Mist en Grootlichten


Door de bomen het bos niet kunnen zien.. Dat is vanaf nu verleden tijd! Wij hebben speciaal voor jou de beste LED lampen met elkaar vergeleken, getest en beoordeeld!
Geen gesponsorde internet reviews of Chinglish kwats hier. Wij hebben hier een exclusief door DUMAN Customs in huis samengestelde lijst met alleen de beste LED lampen, speciaal voor jouw wensen gesorteerd van XenonKiller tot High-Class


LED COB C6


Deze kleine rakker is qua prijs/kwaliteit verhouding echt een aanrader! Voor degene welke niet te veel willen spenderen aan verlichting is dit een hele verstandige keus.

Deze compacte LED lamp is dé perfecte keus wanneer je twijfelt tussen Xenon of LED verlichting  ter vervanging van je halogeen verlichting in je wagen of motor en het low budget wilt houden.

Simpelweg uw oude halogeen lamp er uit en deze terug voor in de koplamp plaatsen is het enige wat vereist is! Oh, natuurlijk: niet te vergeten ook de stekker! ^^,Bi-Color GOLDLED


Leuk hé? In de morgen is het op de wegen schemerig en mistig, en 's avonds begint het weer te miezeren en het zicht is weer eens belemmerd.  Welcome to Holland! ^^,

Wil je niet rondrijden met FrenchLights, maar wil je wel gebruik van maken wanneer het jou uitkomt? Nou, zoek dan niet meer verder: wij hebben DE OPLOSSING!!

Deze Bi-Color GOLDLED lampen hebben namelijk zowel een Super Luxe kleurtemperatuur van 6000K als dat ze ONMISBAAR zijn in dit kikkerlandje met voortdurend slecht weer dankzij de 3000K kleur wat hij uitstraalt nadat je de verlichting uit en inschakelt! Passive BLACKLED


Deze hoogwaardige LED lamp is toch stiekem wel een van onze favorieten.. Voor degenen die dezelfde simpliciteit zoeken als de LED COB C6 lamp hierboven, maar met BULK MEER licht is dit echt de uitkomst!

De ingebouwde controller is zo efficiënt en intelligent dat hij niet eens een fan nodig heeft. Dit bevorderd niet alleen de inbouw, maar ook geluid!

 

Ook de razend handige afneembare socket maakt het een appeltje eitje om jou outdated halogeen lampen te wisselen voor deze pracht exemplaren!Bi-Color Passive BLACKLED


Dit is de ULTIMATE ALL-ROUNDER welke je maar kunt voorstellen naar onze mening!

Deze All-Round Champion wint het van zijn rivalen na onze mening, doordat het 'The best of both worlds' bevat!
Ze is uitgerust met een van dé beste LED chips wat op dit moment op de markt is ÉN bovendien straalt hij zowel de Elegant Luxe witte kleur uit, als dat hij in slechte weersomstandigheden jou maatje is met zijn Mistbank Brekend 3000K gele kleur!

Zet je lichten aan en begin je rit met de elegante look wat overeenkomt met 6000K.. Begint het te regenen of is het weer eens mistig? Zet je lichten even uit en weer aan, en vóila! Zo switch je tussen kleur binnen een tel!